Klímaklub

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

41. klub (2016. november 21.)

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Helyszín: Civil Ház (Gödöllő, Szabadság út 23.)

Jelen volt: 15 fő

Ahogy megállapodtunk korábban a novemberi klub alkalmon a szelektív hulladékgyűjtés és általában a hulladék témakörét jártuk körbe Dr. Hartman Mátyás, a Zöld Híd igazgatóhelyettesének kalauzolásában.

Hartman Mátyás mesélt arról, hogy miként is működik a Zöld Híd Zrt, milyen nehézségekkel szembesülnek mint cég, de legtöbbet arról beszélt a klub vendégeinek, hogy nekünk lakosoknak miért is lenne fontos csökkentenünk a hulladékunk mennyiségét amellett, hogy tovább tökéletesítsük a szelektív gyűjtési gyakorlatunk.

Az előadás zárásként a Civil Ház dolgozói által összerakott "minta" szelektív zsák tartalmát elemeztük közösen, hogy mi kerülhet bele és mi nem.

Vadovics Kristóf röviden beszámolt az EnerigaKözösségek versenyről, melyben a Civil Ház is egy résztvevő lesz, de még mindig várják a lelkes érdeklődőket december közepéig.

Természetesen nem maradtak el a klub tagok által hozott finomságok - köszönjük mindenkinek -, illetve a végén megtárgyaltuk a következő alkalmak lehetséges időpontjait és témáit. A januári klubon Leonardo di Caprio legújabb filmjét nézzük meg, melynek címe: "Özönvíz előtt". A találkozó időpontjával kapcsolatban itt lehet szavazni: http://doodle.com/poll/c4syz9ic4f32uv4q

Februárban többek közt kiskerti praktikákról beszélgetünk majd Takács Eszter vezetésével.

 

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Contact